Sen ett tag tillbaka har jag hört talas den omtalade Change 9, mer känd som C9 från Forever Living. Jag erkänner med handen på hjärtat att jag om någon har varit supermegaskeptisk till detta och jag har velat fram och tillbaka ett tag.

Vad är då CHANGE 9
C9 är en nio dagars kur som baseras på Aloe Vera samt kosttillskott som ger kroppen de vitaminer och mineraler den behöver. Startpaketet innehåller alla de produkter man behöver under dessa dagar, måttband samt instruktionshäfte som berättar hur upplägget ser ut, dag för dag. Det går ut på att kickstarta kroppen, reeboosta helt enkelt. Men att jag sen skulle byta ut dåliga vanor mot bra vanor om som en överaskning.
Såhär beskriver Forever Living produkten:
Lägg grunden till att må bättre, och att se bättre ut. C9 är programmet som på nio dagar kan hjälpa dig att kickstarta din resa mot ditt smalare, hälsosammare jag. Det är effektivt, enkelt att följa och ger dig verktygen du behöver för att starta din förändring i dag.
C9 paketet innehåller:
Forever Aloe Vera Gel® x 2
Forever Ultra® Vanilj x 1 *
Forever Fiber™ x 1
Forever Therm™ x 1
Handbok x1
Måttband x1
* Välj mellan vanilj eller chokladsmak på Forever Ultra Shake.

De två första dagarna var tuffa, då dricker Aloe Vera och äter kosttillskotten, men tuff som jag är så var det bara att bit ihop, och när jag såg i broschyren att jag fick äta dag 3 gjorde det saken mycket enklare.
Dag 3-9 får jag äta lågkalorimåltider max 600 g/Kcal. När jag känner mig hungrig så finns det ”fria lista” massvis med frukt, grönsaker och bär som man får äta.
När det var dags att äta måltider så utgick jag från de recept som finns i häftet som följer med men vad det gott eller var det ljuvligt. Det var fantastiskt gott.
Första dagen skriver man in startvikten samt mäter dig på 5 olika ställen på kroppen. Sen väger och mäter du dig dag 3, dag 6 samt dag 9.
Och resultatet då? Ja det lät inte vänta på sig minsann.
Resultat:
Vikt –6 kg
Arm: – 2 cm
Höft: – 7 cm
Lår: – 2 cm
Midja: – 8 cm
4279 C9 SE Vanilla

C9_BOX
Det är över två veckor sen jag avslutade C9 och jag håller måttet och vikten.Vet numera som expert inom hudvård, att skönheten kommer inifrån och för mig som jobbar med hud ser jag en stor anledning att kunna förmedla till mina kunder vikten av att sköta sitt yttre och sitt inre.

Vem kan då gå på C9?
Passar faktiskt alla som önskar att bryta osunda matvanor, vill ge kroppen en omstart till en ny hälsosammare livsstil.
Tilläggsuppgifter:
Vill tillägga att C9 är absolut inte något viktminskningsprogram eller Quick-fix som många tror, det finns nämligen ingen Quickfix i något sammanhang i livet. Det är helt enkelt en kickstart och första delen av tre i en livsstilsförändring. Totalt är programmet på 69 dagar
C9 kickstart på 9 dagar som utgör första delen,
F1 30 dagar med fokus fettförbränning
F2 30 dagar men med fokus styrka.
I samtliga boxar ingår alla kosttillskott man behöver för bästa möjliga resultat och en handbok med träningsupplägg dag för dag, recept och kostschema.
Jag rekommenderar detta från hjärtat, det funkar faktiskt. Vill du veta mer?
Maila mig kom igen ge din kropp lite kärlek