Hej
Nu ska vi prata lite om Microneedling och Dermastamp, det finns som alltid en uppsjö med dåliga kopior med katastrofala resultat.
Här kommer jag nu att berätta lite närmare om min egen erfarenhet och sanningar.
Vid all microneedliong är det viktigt att förbereda huden med produkter hemma och även komplementera behandlingen med produkter jag rekommenderar #Synchroline och #Tebiskin. Man kan använda vitamin A creme i en hudcykel minst dvs 3 månader. Ju längre användning och ju högre doser av vitamin A, desto bättre resultat. Bra är också att använda peeling som rengöringsrutin.
Bra ingredienser att använda efter är också Hyaluronsyra och peptider.
Vad är då Microneedling?
Man gör små mikrokanaler i huden och lurar huden att tro att den är skadad, Det innebär att man startar upp en läkprocessen och därmed en kollagentillväxten. Med små mikrokanaler i huden absorberas mängder av de aktiva ingredienserna från serumet Hyal. Vi skapar helt enkelt

Collagenstimulering=Neocollagenesis
kärlnormalisering=Neoangeonesis

Varje behandling anpassas självklart individuellt genom olika instrument och nåldjup mellan 0,5 – 2,0 mm. Behandling kan utföras även på känslig hud och tolereras av den som besväras av nickelallergi. De aktiva ingredienserna kommer verka på djupet och stärker upp hudens läkprocess så ny fräsch hud bildas.
Behandlingen stimulerar alltså och förnyar huden – inifrån och utifrån. Fina linjer, rynkor och ärr reduceras, huden blir mjukare, blodcirkulationen stimuleras, elasticiteten förbättras och grova porer minskas. Huden får en jämnare färg och hudbarriären blir mer motståndskraftig. Det är verkligen en effektiv hudbehandling som bromsar hudens åldrande samt bevarar dess vitalitet och energi.
• Enkel behandling av rynkor, eksem, ärr och utslag.
• Stimulerar hudens kollagenbildning
• Påskyndar hudens egna läkprocesser
• Skapar ny hud
• Bromsar hudens åldrande samt bevarar dess vitalitet och energi
• Stimulerar hudens celler att föryngra sig
reparationsprocessKur:
En kur med Dermastamp omfattar vanligtvis 6 behandlingar med 3-6 veckors intervall. Vid mer omfattande korrigeringsbehov kan kur upprepas efter 2 månaders vila.
Med DERMAROLLER® behandlar du själv sen hemma:
Åldrad hud, Rynkor och Linjer, Ärr, Pigmenteringar, Ytliga kärl, etc.
Givetvis används enbart sterila engångsinstrument!
Februarimånad har jag erbjudande, boka 4 behandlingar och betala och få din 5:e behandling Gratis
Jag hoppas verkligen att ni är rädda om erat ansikte och framförallt era pengar och investerar i den bästa behandlingen på marknaden.
Och har ni frågor så är ni hjärtligt välkomna att höra av er
Vi ses Dolores
manuell roller

ha-box (w300_h300_u_p)

kindx4_before_after (w300_h300_q85_u_p)

kind_before_after (w300_h300_q85_u_p)