Nu snackar vi det tunga artelleriet inom Hudvård!
Det tog mig nästan 2 år att hitta detta fantastiska märke.
ENERPEEL® vi snackar målinriktad hudvård, hudvård på cellnivå, inget tramsigt flamsigt överreklamerat märke som….ja ni vet alla vad jag menar, ingen syra med alldeles för höga ph-värden som ”fräter” mest på ytan, Ne….o… ,är en av och det finns så mycket mer skit därute.
Att vara den ”kund” i dagsläget, googla sig fram till bästa tänkbara, och sen inte ens förstå vad man googlar fram, blir ju i slutändan inget bra alls.
Jag märker gång på gång i samtal med ”Googlevetarna” att syror är både si och så…suck
Nu ska jag förklara och bena ut detta en gång för alla så lyssna noga nu:

Glykolsyra anses vara den mest aktiva och förmånliga AHA-syran i hudvård. När den appliceras på huden så reagerar glykolsyran med det yttre hudlagret (epidermis), det försvagar de bindande egenskaperna hos lipiderna alltså (”limmet”) som håller ihop de döda klibbiga cellerna.
Detta är den mekanism som gör att det skadade yttre hudlagret ”peelar” av och frambringar de undre nya hudcellerna, Tadddaaaaa! huden kan andas den får en jämn, fläckfri struktur.

Dessutom kan glykolsyra tränga in i den nya hudens cellmembran och stimulera dem att tillverka kollagen och elastiska fibrer som förbättrar och stärker hudens skick kan det bli bättre?

AHA-syra finns i sockerrör, omogna vindruvor, ananas, och olika meloner. Eftersom glykolsyra utvinns ur frukter kallas den ofta även för fruktsyra, ibland benämns den även som sockersyra och på engelska heter den då förstås glycolic acid.

Om Du nu överväger och verkligen vill ge Din hud dom bästa förutsättningarna att bevara dess ungdomliga struktur, fyllighet och fasthet.

Ja höörni, då rekommenderar jag en kur med ENERPEEL®. Min favorit för tillfället är MA=Mandelsyra
ma
Den ger allmänt hudföryngrande egenskaper, ökar cellförnyelsen, stimulerar för ökad fasthet och fukt. Dessutom reduceras och motverkas linjer och rynkor. En kur brukar vara (ca 4-6 behandlingar) en gång i veckan ger Din hud fräsch lyster som utstrålar vitalitet.

Vem vill inte ha en sån hud?