I min profession som just den bästa Hudterapeuten möter jag människor som verkligen mår dåligt, där stress och okunskap fått dem att känna en slags hopplös, uppgivenhet.
Vid dessa tillfällen blir jag så enormt engagerad så jag ibland kör i 180 tack vare Synchroline, Enerpeel, Dermastamp. Då kan det ibland trilla fram en och annan tår, och jag blir självklart lite rädd.

Gick jag på för hårt?

Nä det gör jag inte alls, att vara en ärlig Terapuet och vetskapen att jag vid det här laget vet vad jag pratar om, och är bra, kan nästan säga för bra. Och när man vet det och levererar är det gött att få det bekräftat:

Hej Dolores
Min reaktion under gårdagen både förvånade och generade mig men jag är tacksam över ditt sätt att bemöta den. Jag försökte verkligen att samla mig men jag vet inte vad som hände riktigt. Det känns som att jag hade tur som fick träffa dig och som att du vände situationen till något bra.

Anledningen till mitt sammanbrott kan troligen skyllas på långvarig stress men hudproblemen har alltid varit en källa till dåligt självförtroende och ångest. Det låter antagligen en aning överdrivet men det har verkligen påverkat avgörande val under mitt liv. Det ÄR ett handikapp att vara täckt av ett motbjudande yttre lager som inte går att tvätta bort med all tvål i världen. Till slut låtsas man att man inte bryr sig men det går inte att undgå hur människor ser på en med avsmak och när jag ser mig själv i spegeln förstår jag dem.

Alla dessa råd om hur jag bör äta, vilka produkter jag borde använda eller värst av allt de som påstår att det kommer att bli bra om jag bara slutar sminka mig. Så enkelt är det inte. Det är sällan jag får ett råd om något som jag inte redan har testat, ofta av människor som aldrig haft en oren por i hela sitt liv.

Du fick mig att känna mig betydelsefull genom att ta mina problem på allvar. Tidigare har jag känt mig ytlig och jag har avfärdat problemen genom att tänka att det finns människor med riktiga problem.

Tack Dolores för att du såg mina problem som verkliga, tack för att jag inte behövde känna mig överdramatiserad. Oavsett huruvida produkterna kommer att fungera för mig så vill jag att du ska veta hur tacksam jag är.

Det kittlar gott i själen Må som ni förtjänar ni andra
Dollan