Avbokning ska ske 24h innan bokad tid, annars debiteras fullt belopp. Vid 15 min sen ankomst avbokas din tid och fullt belopp debiteras.


 

Ansiktsbehandlingar
(alltid medicintekniska ingredienser för bästa resultat)

1. Clinic care – För den som behöver en uppfräschning på kort tid. Huden får en ren, och klar lyster. Ett serum som räcker i 3-4 dagar erhålls att ta med hem som en förlängning på behandlingen.
I behandlingen ingår: Rengöring, ansiktsvatten, microkristallpeeling, ansiktsmask, avslutande produkter samt serum i ampull.

Pris: 595:- / 40 min

 

2. Clinic compact

– En djupgående rengöring. För den orena huden som har ett tjockt hornlager vilket skapar tilltäppta porer och talgansamlingar. Behandlingen friskar upp en gråglåmig och trött livlös hud. Ett serum som räcker i 3-4 dagar erhålls att ta med hem som en förlängning på behandlingen.

I behandlingen ingår: Dubbel rengöring, ansiktsvatten, hudanalys, peeling under ånga, alt. i kombination med varma handdukar, portömning, dränagemassage, ansiktsmask, avslutande produkter samt serum i ampull.

Pris: 899:- / 60 min

 

3. Clinic advanced

– En multifunktionell behandling med högeffektiva produkter. Avslappnande massage som slussar ner vitaminer och mineraler, specialmasken fuktmättar huden och stärker upp vävnaden. Huden ser frisk och klar ut efteråt. Ett kurserum som räcker i 5-7 dagar erhålls att ta med hem som en förlängning på behandlingen.

I behandlingen ingår: Rengöring, hudanalys, microkristallpeeling, ansiktsmassage 30 min, specialmask, brynplockning, avslutande produkter samt kurserum.

Pris: 1495:- / 90 min

 

4. Medical treat

– En medicinsk specialbehandling för dig som har en oren, fet hud med inkapslingar eller acne. Medical treat ger en mycket grundlig rengöring. Vid mer omfattande problem rekommenderas denna behandling som grundbehandling före någon av de specifika acnebehandlingarna som görs kurvis.

I behandlingen ingår: Rengöring, ansiktsvatten, microkristalpeeling, ånga, portömning, kemisk peeling med Enerpeel® och avslutande produkter samt solskydd.

Pris: 1345:- / 60 min

 


Dermaroller®

Professional Dermaroller® Therapy – Vävnaden punkteras (piercas) av tusentals mikrokanaler vilket stimulerar huden till att sätta igång egna läkningsprocesser. Huden stramas upp, rynkor reduceras genom att nybildning av collagen och elastin sker vilket ger bättre fjädring åt huden. Atrofiska ärr förbättras och hudtextur samt grovporighet jämnas ut med omedelbar effekt. Huden binder även mer hyaluronsyra vilket resultera i en mer fuktmättad hud.

Konsultation Obs! ingår om kur bokas
Vi går igenom ditt hudtillstånd och gör en bedömning för vilken Dermaroller metod som skall utföras. Förbehandlande produkter skall även sättas in.

0,5 mm fr. 1.995:- (ord. 2495:-)

Mindre ärr, fina linjer, ytliga kärl, förstorade porer.

1,0 mm fr 2.495:- (ord. 2995:-)

Djupa ärr, åldrad hud, grova linjer/ rynkor, grov hudstruktur

1,5 mm -2,0 mm fr. 2.995:-

Stier, hudbristningar, bröst, mage, midja, lår

 

E – Dermastamp®

En uppdaterad version från den manuella behandlingen Dermaroller, teknologin är densamma som den manuella fast metoden är anpassad för att arbeta mer fokuserat på ett specifikt område.
Ger upp till 900 nålkanaler i sekunden. E – dermastamp är en två i ett behandling då den även tillför en mesoterapi som slussar ner en CIT – solution vätska (en coktail på vitaminer, peptider och hyaluron). Vid en full face behandling får du ut maximal effekt på mesoterapin. läs mer om E – Dermastamp här

Nållängd: 0,25 mm – 1,5 mm (alla nållängder skräddarsys och anpassas efter behov).

Areas: (ett område) fr. 900-1.500:- (ord. 1800:-)

Full Face: fr. 2.495:- ( ord. 2995:-)

kropp fr. 1800:-

 

 


Enerpeel®/ Kemisk peeling fr. 950:-

Enerpeel® – Olika Peels jobbar på olika sätt i huden och det är oftast möjligt att hitta en Peel eller Peeling-kombination till vart hudproblem. På så sätt skräddarsys behandlingarna för olika individuella förutsättningar och där man tar hänsyn till hudens kvalitet vid behandlingstillfället. Behandlingarna görs antingen som enskilda behandlingar eller upprepas såsom en kur för bättre effekt och mer korrigerande syfte. Den positiva effekten som Enerpeel® ger, ökar under flera månader efter behandlingstillfället och skapar en varaktig, positiv föryngrande utveckling av huden.

Enerpeel® arbetar effektivt och förbättrar en rad synliga och djupare problem i huden så som tex:

Hudens textur och lyster, Rynkor och fina linjer, Ojämnheter och defekter i pigmentet, Fet hy, Acne- inflammatorisk/komedontyp/blandhy, Rosacea, känslig hud, Solskada hud, Torr hud, Stimulering av Collagen

Vilka Peels erbjuder Enerpeel® och vad är främsta indikationen

Vi som handhar Enerpeel® har genomgått utbildning under handhavandeledning av referensläkaren Dr. Per-Håkan Olausson.

Enerpeel® Medical Device

 


Övriga salongsbehandlingar

Vaxning

Hela ben 450:-

Halva ben (upp till knä) 350:-

Armhålor 200:-

Vaxning rygg och/ mage 400:-

Vaxning bröst 250:-

Bikini vaxning 250:-

Bikini inkl helben 600 :-

Bikini inkl halvben 500 :-

Vaxning haka / överläpp 195:-

 

Naglar

Klassisk manikyr 450:-

Quick manikyr 325:-

Påfyllning shellac 3-4 v 395:-

Lagning 100:-

Shellac feet 650:-

Öronhåltagning med medicinskt stål

Ett par 250:-

Ett örhänge 150:-

 

Fransar och bryn

Brynstyling 190:-

Frans & Brynfärg 395:-

Frans eller Brynfärgning inkl plock 295:-

Brynplockning 195:-

Avbokning ska ske 24h innan bokad tid, annars debiteras fullt belopp. Vid 15 min sen ankomst avbokas din tid och fullt belopp debiteras.